fredag 7 augusti 2015

Fredag och sista kvällen.

I morgon far vi hem. Tycker att veckan har gått för fort. Andreas sa i dag att vi dessutom inte är så bruna som vi brukar. Hmm trots att det ge varit solfaktor 20 så har vi bränt oss mer eller mindre, skulle behöva vara kvar här en vecka till och ladda batterierna med sol och värme för att orka med höst, vinter, vår. Förstå att det är 48 veckor kvar tills nästa sommar semester.

Idag fick vi plats vid poolen där allt händer. Vaknade 07.20 och tittade ut och det fanns många solsängar lediga. Undra om många som bokar upp sig åkte hem i går.

Jag började dagen med lite stretching och simtur i poolen och Andreas startade dagen på löpbandet.
I dag har det varit riktigt hett hade nästan 60 grader i solen och 38 i skuggan. Har inte varit så varmt någon dag dessutom var det nästan vindstilla. Vid 13.30 stannade hela poolområdet upp. Vad är det som händer??? Solen går i moln. Vi gick och åt lunch hade sett molnet komma. Antar att regnet vräkte ner ute till havs. Såg även att det blixtrade till. Men vi fick inget regn på oss bara solfritt i 1 timme ca.

Vi blev vi kvar lite längre vid poolen i dag, klockan liksom flög iväg. Fast det gjorde inget. Vi hade bokat bord i kväll på ala carte restaurangen och vi fick inte bord förrän 20.30. Men det gjorde att vi kunna ta det lugnt här på rummet duscha, vila lite och sätts oss på balkongen dricka ett glas gott vitt och titta på solnedgången.

Vi hade nog aldrig räknat med att komma ner till en 5 rätters meny där man hade flera val på förrätt och varmrätt.
Hela middagen började med ett glas bubbel. Lite bröd och en ägg och citron soppa. Den såg grå och vidrig ut men var faktiskt god överraskande nog. Sedan fick vi förrätten där vi hade valt grekisk pasta den var också god trots att det var massor av lök och oliver. Andreas fick peta bort mycket men åt pastan i alla fall. Sedan blev det grekisk sallad där jag åt lite Andreas kan självlklart inte äta så mycket av den. Han fick halva min ost och så åt han gurkan. Sedan fick jag min favorit till varmrätt. Sovlaki pork Mmm så gott det var trots att jag redan då var mätt. Till efterrätt blev det någon sorts choklad och vaniljpudding med marshmallows. Den var god men vi fick bara i oss hälften.

Nu ligger vi i sängen och är proppmätta. Så här mycket matchar vi sammanlagt inte ätit de två senaste dagarna.
Vi borde egentligen packa det är utcheckning som gäller i morgon klockan 12.00 även fast vi åker här i från 20.20. Vi har tänkt att ligga på stranden men vet inte riktigt hur vi ska få ihop allt.

Ja ja vi får väl se vad dagen har att erbjuda i morgon och hur allt kommer att lösas.

Ha en fortsatt trevlig kväll vi ska nog förbereda oss för natten. Får se om det blir någon uppdatering på bloggen i morgon annars har jag tänkt att lägga upp bilder från hela resan när vi kommer hem till Sverige och ett fungerande internet

Kram till er.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: