onsdag 5 augusti 2015

Onsdag en dag på stranden.

Då var ännu en dag till ända. Tiden går allt för fort, skulle vilja vara kvar här i en vecka till men tyvärr så väntar jobb för oss på måndag. men vi har åtminstone 2 riktiga dagar kvar och sedan lördagen utan rum då.

Idag när jag tittade ut 07.30 var ett par solsängar lediga vid poolen. Det är helt sjukt. Men vi hade ändå bestämt oss för att ta en dag på stranden i dag.

Där fick vi solstolar när vi var där vid 08.00 och la handdukarna på solstolarna.
Vid 09.00 var vi på stranden. Vid 10-tiden kom de och plockade bort handdukar från de solstolarna som folk inte hade kommit till. Även fast det låg kläder och så på.
Undra var de fick hämta ut dem? Det var ju knappt så man vågade kliva i och bada ifall de skulle komma och ta bort allt. Men ett dopp blev det ändå jag inte bara ett under dagen.

Havet var underbart härligt varmt och skönt med lite vågor. Dessa vågor blev större under dagen. Men ingen röd flagg eller så. Men det var härligt att hoppa häver vågorna. Men fick passa sig när man gick upp ur vattnet för vågorna var rätt starka det var en och annan person som flög omkull på vägen upp ur havet.

I dag har jag läst ut min bok med Kvinnan han älskade en mycket bra bok så nu får jag väl börja på Andreas bok :)

Nu i kväll har vi varit in till stan och kikat lite igen. Behövde en väska till utflykten i morgon. Hittade också en som vi köpte. I morgon ska vi åka på en bussutflykt till Lindos och till Rhodos stad till gamla stan och kika även fast vi bor här kan det vars intressant att få reda på om olika saker speciellt inne i gamla stan. :)

Nu ligger vi i sängen och ska sova bussen hämtar oss 07.35 i morgon.

Hoppas ni har haft en bra dag där hemma.

God natt.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: