måndag 3 augusti 2015

Ingen idé.

God kväll.
Dag två till ända snart.
Korten får jag inte upp tråkigt nog. Det här internet är det sämsta vi någonsin har haft. Då det inte går att ladda upp foton förstår inte varför.

Så om det går sedan i efterhand får jag väl försöka att ladda upp kort.

Men jag lovade att berätta hur det var när vi kom till hotellet. 😄

Det stod två personer ute på trappen och mötte oss en värdinna och en väskbärare 😄 När vi checkade in så fick vi tjejer en ros och sedan fick vi alla ett glas bubbel.

Värdinnan berättade om allt som vi behövde veta. Sedan hade de en lite kvälls eller rättare sagt nattbuffé som vi fick. Under tider bars våra väskor upp till vårt rum.

Vi fick rum 354 ett fint dubbelrum med badkar om man känner för att bada. Vi har utsikt över en av poolerna den stora och havet. Tycker om rummet och hotellet. Det känns rent och fräscht.

I går när vi klev upp och kilade ut så såg vi att alla solstolar var tagna vid den stora poolen. Vi gick och pt frukost och kikade ut på en av de små och såg att det fanns solstolar lediga så vi fick paxa som alla anda gör. Det är lite irriterande att man har tagit solstolar före åtta på morgonen och inte kommer och lägger sig före 11.30.
Vi låg vid poolen till strax efter 17.00. Det bästa med all-inclusive är att man kan gå och ta dricka hela tiden viktigt att man dricker mycket. Sedan kan man hämta lite snacks och så. Efter middagen tog vi och strosade in till Rhodos stad och kikade. Hittade en massa barer. Grabbarna grus, peppes bodega och solsidan dessa var bara några som vi såg. Dock så var de stängda när vi var där vid nio tiden. Tänkte att det var stängt för att det var söndag. Men vi kollade upp det när vi kom tillbaka till hotellet att de öppnade inte förrän klockan 22.00😄

Här på hotellet var det full hålligång. Ute vid stora poolen så var det trubadur och inne vid stora baden där vi tog en Mohito så var det dansare. Lite trevligt att de gör olika saker varje kväll.

Vi gick sedan upp på rummet och satte oss ute och spelade lite yatzy och lyssnade på trubaduren.

Det var dag 1 och första natten.
Tänkte att jag skriver om dagens händelser i ett nytt inlägg.

Ha det gott.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: